Ademtherapie


Alles dat je meemaakt en niet volledige verwerkt is terug te zien in je lichaam en in je adem. De stress die een stijve nek of hoofdpijn veroorzaakt, moeilijk slapen, buikklachten, vermoeidheid, ‘niet lekker’ in je vel zitten… Na een tijdje zullen de fysieke klachten wellicht verminderen, maar de spanning nestelt zich ergens in je lichaam en blijft je adem beperken.

Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Want naast de fysieke ruimte die het geeft, brengt het je ook bij de basis, de gedachte of emotie die ten grondslag ligt aan de opgeslagen spanning in je lijf, en de oorzaak is van een beperkte, gespannen of gecontroleerde ademhaling. Door deze te integreren maak je je los van oude patronen die je niet meer in het heden dienen.

Je leert geen nieuwe manier van ademen. Je leert je beperkende manier van ademen af, zodat je eigen, natuurlijke, vrije adem weer de ruimte heeft. Door het oplossen van lichamelijke en emotionele spanning zal je terugkeren naar je natuurlijke adempatroon. 

Een ademsessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en wordt voorafgegaan en afgerond met een kort coachingsgesprek.

Prijs: 

  • enkele individuele sessie: 115,-
  • traject 5 individuele sessies: 525,-
  • sessie met 2 personen: 150,-