Yogatherapie


Het aanvoelen, luisteren en handelen naar de signalen van je lichaam is niet altijd gemakkelijk of vanzelfsprekend. Soms word je overspoeld door emoties; andere momenten voel je misschien helemaal niets, of leef je vooral ‘vanuit je hoofd’. Het kan ook zijn dat je je lichaam als vervreemdend, gespannen of beangstigend ervaart; of dat je last hebt van fysieke klachten zoals nek/schouder/rug- en buikpijn.

In individuele yogatherapie leer je op een veilige manier contact te maken met je eigen lichaam. Je ontdekt wanneer en hoe je lichaam verkrampt en gespannen is, en op welke wijze je kunt terugkeren naar ontspanning en rust. Je ontwikkelt een compassievolle houding naar jezelf en je lichaam. Met respect voor je (lijfelijke) grenzen en in contact met de kracht van een stevige basishouding.

In een therapeutisch yogatraject stellen we een programma samen bestaande uit yogahoudingen, ademoefeningen en meditaties. We ontwikkelen series die je via een persoonlijk opgenomen audio thuis kun oefenen. Ook leer je technieken die direct in je dagelijkse leven toepasbaar zijn. Omdat de sessies op maat worden gemaakt is yogatherapie voor iedereen en elk lijf geschikt. Een sessie duurt ongeveer 1 uur.

Prijs: 

  • enkele individuele sessie: 85,-
  • traject 5 individuele sessies: 375,-